CASL’Isaac té una capacitat i sensibilitat especial per a detectar i conduir hàbilment dinàmiques de grup. Tant per conduir sessions per clarificar un propòsit com per navegar una situació conflictiva amb punts de vista oposats. La seva passió és ajudar a manifestar un consens, robust i engrescador per desenvolupar dinàmiques de treball col·lectiu que ofereixen resultats extraordinaris -més enllà de la suma de les parts. Solucionant així conflictes amb creativitat i innovació.


L’Isaac té experiència treballant com a Integral Master Coach i ajudant a desenvolupar les capacitats que permeten desenvolupar un lideratge genuí:

Connectar i desenvolupar amb una visió, veure noves possibilitats o el que és possible.

Focalitzar l’esforç i l’energia en allò que importa i desenvolupar les capacitats que fan possible obtenir els resultats desitjats

Ser capaç de veure tot el bosc i l’ecosistema al qual forma part

Aprendre a gestionar les emocions

Excel·lir en la comunicació i en la influència de grups.Integral Master Coach, Integral Coaching Canada.

Master on Arts on Integral Theory, JFK Unniversity.


Gràcies a la seva experiència com a Instructor de Ioga i Pilates, l’Isaac integra perfectament el cos, la postura, el moviment i les emocions en el desenvolupament de les capacitats del lideratge.


Coaching Integral per a persones amb desig de millor a www.isaaccarrerascoaching.com

Sòcia i fundadora de l’empresa Bcncoaching, és formadora i Coach. Centra la seva activitat en l’execució de programes formatius i en la conducció de processos de coaching que tenen com a objectiu el creixement i l’alineament dels professionals clau de les organitzacions.


Coach certificada per Integral Coaching Canada® i membre de la ICF (International Coach Federation). És Practitioner i Màster en Coaching i Programació Neurolingüística. Especialitzada en Life Coaching amb més de 1.000 hores en sessions individuals. Com estudis complementaris destaquen el disseny gràfic i la Psicologia.


És una estudiosa de totes aquelles disciplines que ajuden a comprendre com funcionem les persones i els sistemes en què ens movem i en els quals participem. Entre les seves passions hi destaca l’art i el món de la creativitat, i la filosofia i la ciència, com a espais que han permès la manifestació i l’expressió de tot el talent humà.

Isaac Carreras Olivé

Anna SerraÏma Petit